Технологията позволяват на човек да поддържа връзка със света, докато пътува. Дори да се налага да работи или да бъде в постоянна връзка с близки и приятели, днес това е напълно възможно. Но наред с това, пътуването става все по-интересно и по-забавно, благодарение на джаджите, които буквално заливат индустрията всеки ден.

туристическата платформа Luxury Discounts Ето някои от най-интересните, които са мечта за всеки пътешественик.

Някои от тях са забавни, докато други полезни, а трети, могат да са животоспасяващи за днешните пътници.

Мини парна ютия

Компактното устройство е с размерите на компютърна мишка и може да бъде изключително полезно за бизнес пътниците, които трябва да изглеждат безупречно по време на бизнес среща.

Интелигентен ръчен багаж

Намирането на най-добрия куфар за ръчен багаж може да се окаже трудна задача. Но не и ако пътувашият има футуристичен лек, елегантен, компактен и технологичен куфар. Има модели, които разполагат с вградена LED светлина , а повърхността позволява да се използва като работна маса със зарядно устройство и GPS.

Преносима точка за достъп до Wi-Fi

Като стана ясно, свързаността е от ключово значение днес, затова устройство с преносима точка за достъп до Wi-Fi е задължително за работещите пътуващи. Така сигурността е гарантирана.

Дрон за снимки

Ако пътуване е равносилно на хубави снимки, тогава няма как запаленият турист фотограф да не вземе и дрон с камера. Модерните модели са компактни и сгъваеми, летят нависоко и правят висококачествени снимки.

Конвертируема раница

Тя е мечта за всеки пътешественик. Подобни раници се отличават с интелигентен, универсален дизайн, който позволява за секунди да се променя от раница към чанта, през рамо към куфарче.

Бутилка – пречиствател на вода

Повечето здравословни проблеми на пътниците са причинени от замърсена питейна вода, което означава, че системата за пречистване на водата е задължителна при пътуване в чужбина. Това е особено полезно за по-далечни и екзотични дестинации или места като Близкия изток, Централна Америка, Азия или Африка, които са известни и с опасната си вода от чешмата. За щастие днес има много продукти, предназначени да помогнат при такива обстоятелства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *