Едва ли има потребител, който като чуе името на дадена марка, първото нещо, което прави е да провери нейното присъствие онлайн. Напълно разбираемо е това, имайки предвид колко голяма част от дейностите и покупките ни се случват именно в интернет пространството. Точно затова, ако сте собственик на бизнес, е добре да помислите за изработка на уеб сайт още в самото начало. Общо взето това трябва да е първото неща, което трябва да направите. Но какви са характеристиките, които един качествен уеб сайт притежава?

На първо място това е модерен и лесен за използване дизайн, който еднакво добре се отваря и вижда на десктоп, така и на мобилен телефон и таблет. От друга страна страниците в сайта трябва да се зареждат бързо, за да не се губи времето на клиента. Разнообразното и качествено съдържание е в основата на това, сайтът ви да се класира на по-горни позиции в търсачките. Този процес се допълва от добрата SEO оптимизация. Бисквитките и сертификатите за поветелност също са от особено значение, защото клиентите трябва да могат да ви се доверят напълно.

Ако търсите качествен изработка на сайт с всички нужни екстри и то на добри цени, доверете се на дигитална агенция GetSeo. Фирмата разполага с 4 различни пакета опции за изработка на сайт, съобразени с вашия бюджет и опциите, които искате да бъдат включени. И 4-те плана включват хостинг план, домейн, SSL сертификати, базова SEO оптимизация, оптимизация на скоростта, както и модерен респонсив дизайн с мобилна версия. Може да изберете между една или няколко езични версии на сайта си. А към всичко това ще получите и поддръжка на сайта и редизайн след 5 години. Възползвайте се от техните предложения, които в момента са на специални промоционални цени с 15% намаление.
Може да получите безплатна консултация по телефон на 0893 560 360.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *