Наскоро Twitter приложи ограничени промени в платформата си. Това включва функционалности като смяна на цвета на бутона за харесване от червен на розов, както и промяна в начина, по който публикациите и отговорите се показват в профилната страница.

Сега нова промяна за някои потребители заменя мястото на бутоните Copy Link и Bookmark. Това е промяната в мобилното приложение, която отчитат от 9to5Google. Когато даден потребител натисне бутона за споделяне в долня десен ъгъл на публикация, се появява съответният панел като най-горната опция е за споделяне чрез директно съобщение.

В следващия ред има три опции в следния ред, Copy Link, Bookmark и Share via. Компанията е сменила местата на Copy Link и Bookmark, което е довело до много грешни избори за запаметяване на публикации, вместо копиране на адреса.

Премахването на тези нежелани отметки не е никак лесно. Няма един бутон, с който може да бъде направено това. За целта потребителите трябва да влезат в настройките на профила си и там да предприемат нужните действия.

Промяната е налична само за някои потребители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *