Meta продължава с плановете си да превърне функционалността Reels от Instagram в още по-съществен конкурент на TikTok. За целта компанията въвежда и някои новости, конкретно по отношение на Facebook.

Така например вече всеки ще може да публикува Reels от Instagram във Facebook само с един бутон. Според Meta това може да помогне на създателите на съдържание да разрастват публиката си в тези приложения и да монетизират съдържанието си между двете платформи.

Освен това Facebook вече предлага възможност за автоматично създаване на Reels от сторита, които вече сте споделили. Идеята е да бъде подпомогнато генерирането на съдържание с най-малко усилия. Facebook вече включва и повече опции за ремикс на Reels, които вече са налични в Instagram.

Добавянето на собствен стикер, което стана популярно в сторитата идва и в Reels за Instagram и Facebook. Така ще се ангажира дейност от други потребители. Междувременно Facebook Stars опцията ще бъде достъпна скоро за избрани творци. Ще има достъп и до повече данни за публикациите през Creator Studio.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *