От началото на март Vivacom пусна нов канал за комуникация със своите клиенти – Viber. Vivacom Support е името на канала, който клиентите могат да открият лесно в платформата и да започнат директна комуникация – да отправят конкретни запитвания, да проверяват сметки и плащания, да получават обща и техническа информация за своите услуги.

„Viber е четвъртият дигитален канал за бърза комуникация за клиентите на Vivacom след Facebook Messenger, Chat на официалния сайт на компанията и Self-care chat в уеб версията на MyVivacom. Tака клиентите могат да се свързват с нас бързо, лесно и удобно през предпочитаната платформа за комуникация. Новите канали за комуникация са естествена стъпка по пътя ни да сме близо до тях във всеки един момент, в най-удобното за тях място.“, коментира Силвия Георгиева, директор Обслужване на клиенти.

Предимството на най-новия канал е, че само с въвеждането на мобилен номер от мрежата на Vivacom може да се провери текущото потребление, оставащото включено потребление, задълженията по сметка, максималната финансова граница, клиентски номер, по който може да извърши плащане и други. Чрез въвеждане на валиден клиентски номер, може да се проверят сметките за телевизия и интернет.

Vivacom поставя клиентите си в центъра на всичко, което прави. Пускането на чат канала във Viber е част от цялостната стратегия за дигитализация и подобряване на клиент

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *