Snapchat има премиум абонамент, Snapchat+, който предоставя на потребителите различни екстри, включително персонализирани икони, индивидуална значка, която другите могат да видят, ранен достъп до нови функции на приложението и опцията да направите някого свой най-добър приятел в приложението.

Потребителите на Android получават и тъмен режим, което понастоящем е безплатно допълнение към почти всички други приложения на телефона. Това ограничение обаче вече се премахва и всички потребители на Snapchat ще имат достъп до опцията.

Изглежда тази възможност ще достигне поетапно до различните потребители и региони. Първоначално Snapchat въведе тъмния режим като „ранен достъп“. Това означава, че компанията е планирала разпространението му до всички на даден етап. Платеният тъмен режим се появи за първи път през април.

Тъмният режим на Snapchat е по-ограничен в сравнение с този в други приложения. Множество потребители се оплакват, че той не следва системните предпочитания на и няма опция за автоматично превключване между светъл и тъмен режим. Вместо това трябва ръчно да превключвате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *