Адам Мосери, изпълнителният директор на Instagram, разкри, че компанията в момента тества нова функционалност, а именно възможност за тагване/отбелязване на група хора в история/Story с едно споменаване.

След като създадете таг на група, той може да бъде използван от други хора в групата, за автоматично тагване на всеки в нови сторита. Тази нова опция може потенциално да бъде доста полезна по време на разнообразни груповеи събития.

Функцията в момента се тества, но ако резултатите са благоприятни, тя може да стане част от Instagram в близкото бъдеще. Иначе наскоро Meta, компанията майка на Instagram, отговори на дългогодишно потребителско искане, позволявайки на потребителите да контролират и ограничават кой може да им изпраща запитвания за директни съобщения.

Освен това има слухове, че Instagram се захваща с областта на изкуствения интелект чрез интегриране на чатбот с AI. С огромна база от потребители с над 1.5 милиарда месечни активни потребители, за Instagram е стратегически ход непрекъснато да представя иновативни функции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *