Създаването на приложение, което обхваща всичко, може да бъде безкрайна задача, но изглежда Илон Мъск и неговият екип са решени да го постигнат. Преименуването на Twitter на X беше само една от първите стъпки, и интервюто с Линда Якарино, изпълнителен директор на X Corp, го потвърждава.

В интервюто за CNBC тя потвърждава, че платформата ще се сдобие с функционалност за видео разговори. Така ще е възможно да се обадите на потребител, без да имате номера му. Тази нова опция изглежда вече е в тестова фаза.

Якарино пое ръководството на компанията преди няколко месеца, като изглежда ще прокара политиката на Мъск за превръщането на социалната мрежа в платформа, която предоставя на потребителите си свобода да изразяват себе си, да извършват различни транзакции, включително плащания, да печелят доход като създатели или по-кратко, да превърне платформата в глобален пазар.

През последните няколко месеца бяха въведени нови функции за платени абонаменти, като по-дълги публикации с до 25 000 знака, изтегляне на видео и публикуване на обяви за работа. От друга страна, на безплатните потребители бяха наложени ограничения, включително на броя постове, които могат да бъдат прочетени в един ден.

Мъск наскоро сподели, че месечно активните потребители на X са достигнали 541 млн. Спрямо 368 млн. през 2022 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *